Decowax
15867
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15867,bridge-core-2.1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default

LACQ DECOWAX

 

Lacq Decowax is een was waarmee houten oppervlaktes onderhouden kunnen worden. Decowax wordt op ambachtelijke wijze gemaakt op basis van een 60 jaar oude, bewezen receptuur.

 

Het samenspel van zuivere terpentijn, natuurlijke bijen- en carnaubawas  zorgen voor een unieke uitstraling in glans, structuur en kleurbeleving.


Decowax zorgt voor een beschermende laag en vult kleine oneffenheden in het oppervlak op. Dit maakt deze was uitermate geschikt voor de behandeling van meubelen, vloeren of als beschermende toplaag op krijtverf.

 

Verkrijgbaar in een verpakking van 370 ml, goed voor ca. 6m2 per blik.

 

Kleuren: Antique Brown, Chalky Grey, Chalky White, Taupe, Anthracite, Nordic Blue,Antique Green, Antique Pink, Clear, Gold Metallic, Copper Metallic, Bronze Metallic.

Technische gegevens

Download hier het pdf-bestand met alle technische gegevens.

veiligheidsinformatie

Download hier het pdf-bestand met de veiligheidsinformatie.

Waarvoor gebruik ik Lacq Decowax?

Lacq Decowax is een was waarmee houten oppervlaktes onderhouden kunnen worden. Lacq Decowax geeft het oppervlak een beschermende laag en vult kleine oneffenheden op. Dit maakt deze was uitermate geschikt voor de behandeling van houten meubelen, vloeren of als beschermende toplaag op een poreuze verf.

Kan ik Lacq Decowax op alle houtsoorten toegepast worden?

U hoeft het hout niet voor te behandelen. Is het hout en de nerf wat ruwer hecht de wax zelfs mooier. Zit er al een laklaag of een andere waslaag op dan moet deze eerst verwijderd te worden.

Wordt Lacq Decowax hard?

Wanneer Decowax stevig opgeboend wordt vormt het een stevige toplaag.

Als de Lacq Decowax laag beschadigd is, kan ik deze dan bijwerken?

In tegenstelling tot een lak, is een verschil in laaghoogte weg te poetsen met Lacq Decowax. Zo kunt u dus gemakkelijk beschadigingen, kringen van glazen of krassen van sleutels wegwerken