Natuleum
15826
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15826,bridge-core-2.1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default

LACQ NATULEUM

 

Lacq Natuleum is een ambachtelijk gestookt product dat bestaat uit natuurlijke wassen, harsen en oliën voor een sublieme bescherming van uw buitenhout.

 

Lacq Natuleum blijft lange tijd flexibel, penetreert zeer goed in de meeste houtsoorten en heeft een uitstekend vochtwerend vermogen. Het heeft een natuurlijke diep bruin /zwarte kleur. Doordat Natuleum geen vluchtige oplosmiddelen bevat, vindt er geen verlies door verdamping plaats en blijft er na verwerking 100 % materiaal op het hout achter.

 

Verkrijgbaar in verpakkingen van 1L, 2,5L, 5L & 20L

Veiligheidsinformatie

Download hier het pdf-bestand met de veiligheidsinformatie.

Technische gegevens

Download hier het pdf-bestand met alle technische gegevens.

Waarvoor gebruik ik Natuleum?

Natuleum is een teer/carboleum vervanger. Zeer geschikt voor toepassing op molens, schuren of gepotdekselde gevels.

Wat is het voordeel van een stooksel?

Omdat Natuleum geen oplosmiddelen bevat, verdampt er niets van het product en brengt u dus 100% product aan voor maximale dekking en bescherming. 

Wat voor een kleur heeft Natuleum?

Natuleum heeft een diep donker bruine/ zwarte kleur.

Is Natuleum vergelijkbaar met Carboleum?

Natuleum is een Carboleum of teer vervanger door de samenstelling is het echter niet schadelijk voor mens en milieu. Natuleum kan over oude Carboleum of teer laag heen.

Wat is de droogtijd van Natuleum

Natuleum droogt erg langzaam zodat het diep in het hout kan trekken voor optimale bescherming. Houd rekening met een droogtijd van 2 dagen. Overschilderbaar na volledige droging

Wat is het rendement van Natuleum?

Met een liter Natuleum behaald u een rendement van ongeveer 6m2