Vloerolie X10
15861
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15861,bridge-core-2.1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default

LACQ VLOEROLIE X-10

 

Vloerolie X10 is een 1K polyurethaan, blanke, transparante sealer op basis van gemodificeerde, plantaardige olie, die bij meer dan twee à drie lagen glanzend zal opdrogen. Vloerolie X10 staat al meer dan 40 jaar bekend om zijn hoge kwaliteit.

 

Vloerolie X10 wordt op houten en betonnen vloeren aangebracht ter verfraaiing van het uiterlijk en ter bescherming tegen slijtage. Vloerolie X10 voorkomt het hinderlijk stuiven van onbehandelde betonvloeren. Na behandeling met Vloerolie X10 zijn de vloeren makkelijk schoon te houden, omdat er geen vuil of vet meer kan intrekken.

 

Verkrijgbaar in verpakkingen van 1L, 2,5L, 5L & 20L

Technische gegevens

Download hier het pdf-bestand met alle technische gegevens.

Veiligheidsinformatie

Download hier het pdf-bestand met de veiligheidsinformatie.

Waarvoor gebruik ik Vloerolie X10?

Vloerolie X10 impregneert betonnen vloeren en voorkomt hinderlijk stuiven. Meerdere lagen X10 zorgt voor een glanzende film laag over de vloer. Ook toepasbaar op hout en plavuizen.

Wat voor een systeem is Vloerolie X10?

Lacq Vloerolie X10 is een 1 component polyurethaan.

Hoe breng ik Vloerolie X10 aan op mijn vloer?

U kunt Vloerolie X10 verwerken met een kwast, roller of verfspuit. Bij grotere oppervlakten kunt u ook kiezen voor een zachte bezem of dweil.

Wanneer kan ik Vloerolie X10 aanbrengen op een nieuwe vloer?

Beton moet eerst goed drogen en uitharden voor het behandelt kan worden met Vloerolie X10.

Wat voor een kleur heeft Vloerolie X10?

Vloerolie X10 is kleurloos en vergeeld iets over tijd. Vloerolie X10 is eventueel aan te kleuren. Gebruik hiervoor een kleurmengsysteem met kleurpasta voor oplosmiddel houdende coatings.

Wat is het rendement van Vloerolie X10?

Met een liter Vloerolie X10 is een rendement van 11m2 haalbaar, afhankelijk van de ondergrond.